Preturi Service & Reparatii

firme aer conditionat freon la domiciliu

Oferta Curatare si Igienizare aer conditionat

Cu abonamentele de mentenanta aer condiționat previi riscul îmbolnăvirilor și degradarea prematură a aparatului .

Oferim mentenanta aer conditionat. Aparatele de aer conditionat au o structura extrem de complexa, structura ce realizeaza racirea aerului din incapere pe baza unui sistem de circuite ce functioneaza dupa principiul fundamental al transferului de caldura de la o zona calda spre o zona rece.

Ceea ce este extrem de important este ca acest sistem complex functioneaza la parametrii maximi numai daca au loc procese de revizie si intretinere in mod periodic.

In caz contrar, sistemul se defecteaza, duce la consumuri anormale de energie datorate suprasolicitarii si, in final, genereaza costuri mult mai mari cu energia si reparatia defectiunilor care se intampla aproape in mod inevitabil, daca aceste proceduri de intretinere nu sunt indeplinite.

ATENTIE: NU repar placi electronice (AC care NU pornesc) sau aparate care afiseaza ERORI, nu sunt electronist, eu ma ocup doar cu cele 3 servicii de mai jos:
👉Servicii de calitate fara nici un compromis, 100 % cei mai seriosi din domeniu: 👈 ⚠️Locuri limitate luna iunie – iulie! Grabiti-va sa va programati! ⚠️ Pret
1

Curatare – Igienizare Unitate Interioara + Exterioara + Verificare Freon

Eu folosesc solutii si materiale de la producatori de top care sunt de calitate si originale! Spal unitatea interna pe pozitie, folosesc un sac unde se scurge toata mizeria care rezulta din procesul de curatare, spal turbina fara demontare, la exterior verific nivelul de freon si curat unitatea exterioara acolo unde este necesar! Daca nu ati inteles procedura exista video explicit pe site, il puteti viziona!
350 lei
2

Incarcare Freon 9 – 12.000 btu. (maxim 500 grame freon)

Spre exemplu, în cazul unui aparat de locuința cu capacitatea de 9-12. 000 btu vei găsi pe autocolant tipul de freon – R410a și cantitatea de freon necesară – 780 grame, altele pana la 1 kg. Unde sa anvelopat blocul sau sa făcut montaj defectuos si sa pierdut tot freonul prețul poate ajunge la 500 lei. Noi folosim doar freon original 100 % compatibil cu aparatul dvs de aici si costul cu 25% mai mare decât media! 
400 lei
3

Pachet Premium serviciu complet Revizie Recomandat la fiecare 2 ani!

(CA LA MINE ACASA – daca pot spune asa, sa fie pe intelesul tuturor, o revizie generală…)
-Curatare – Igienizare Unitate Interioara + Exterioara + Verificare Freon
-Completare – suplimentare Freon 9 – 12.000 Btu. (Maxim 350 Grame adică 1/3 )
-Garantez temperatura aerului la iesire din unitate sa fie intre 5-10 grade C!
-Garantez eliminare miros urat si un aer curat in casa fara alte probleme care se pot datora necuratari adecvate!
Recomandarea mea este sa aplicați la acest pachet premium deoarece veți fi acoperiți de neplăceri minim 2 ani!
450 lei
4 Deplasarea mea la adresa dvs si constatarea unei defectiuni ireparabile (altele decat cele pe care le ofer mai sus) gen compresor blocat mecanic, instalatie frigorifica fisurata si ireparabila, piese care nu se gasesc pe stoc gen placa electronica de AC inverter, unitate exterioara amplasata inaccesibil de la geam din casa, se taxează cu 100 lei! 100 lei

Aveti grija pe cine chemati!

Majoritatea meseriasilor sunt neseriosi, afiseaza un pret atragator dar la final cer dublu! (asta spun clienti care din gresala au sunat in alta parte, in plus nici nu rezolva problema pentru care sunt chemati, folosesc freon contrafacut, ilegal, care nu raceste in parametri si poate strica aparatul iremediabil! Ei folosesc solutii de igienizare ieftine, nu spala unitatea interioara nici cea exterioara, spala doar filtrele cu apa si sapun! mirosul urat persista…)

Derulam activitati simple si complexe de mentenanta si intretinere a aparatelor de aer conditionat pentru a asigura o buna functionare in tot timpul anului si mai ales, pentru a evita defectiunile in momente total inoportune. Procedurile de intretinere pot cuprinde:

 • Mentenanta pentru verificarea starii de functionare a unitatii interioare:
  • Proceduri pentru stabilirea starii generale de functionare a unitatii;
  • Curatare filtre si prefiltre;
  • Curatare vaporizator de orice depuneri din aer;
  • Curatare aripioare ventilator;
  • Indreptare fante indoite pentru a permite o buna circulatie a aerului etc.
 • Mentenanta pentru verificarea starii de functionare a unitatii exterioare:
  • Proceduri pentru stabilirea starii generale de functionare a unitatii;
  • Verficarea presiunii agentului refrigerent si completarea acestuia in caz de necesitate;
  • Verificarea si curatarea condensatorului;
  • Verificarea compresorului;
  • Curatare palete ventilator etc.

Promotii Curatare si Igienizare aer conditionat de locuinta, acasa!

 • Discount de 10% pentru 2 echipamente igienizate;
 • Discount de 15% pentru minim 3 echipamente igienizate;
 • Discount de 20% pentru minim 5 echipamente igienizate;
 • Discount de 15% din valoarea igienizarilor si constatare gratuita la contractele de mentenanta incheiate pe o perioada de minim 2 ani de zile.

Oferta este supusa anumitor termeni si conditii.

Alege un serviciu calitativ de mentenanta aer conditionat. Mareste durata de viata a aparatului tau de aer conditionat!

Rolul mentenantei aparatelor de aer conditionat:

Diminuarea riscului de imbolnavire. Fara o curatare periodica a filtrelor si a prefiltrelor creste substantial riscul de imbolnavire datorita microbilor, virusilor si alergenilor care se strang in filtre in urma purificarii aerului circulat;

Prelungirea duratei de functionare a aparatului de aer conditionat. Prin proceduri de intretinere se prelungeste cu pana la 50% durata de viata a unui aparat de aer conditionat intrucat scade riscul aparitiei defectiunilor;

Scaderea costurilor si a efortului financiar, astfel:

 • Prin procedurile de mentenanta se corecteaza consumurile anormale de energie electrica generate de suprasolicitare si utilizare inadecvata, generand o scadere a facturii la electricitate;
 • Revizia periodica scade riscul de defectiuni care duc la costuri mari pentru inlocuirea pieselor stricate;
 • Riscul de imbolnavire este aproape implicit asociat cu costuri de tratare ridicate.

Mentenanta filtrelor de aer:

O chestiune foarte importanta legata de buna functionare a aparatului de aer conditionat se refera la frecventa de curatare a filtrelor de aer. Aceste filtre au rolul de a purifica aerul de praf, alergeni, bacterii si virusuri, iar curatarea lor periodica este estentiala pentru a preveni imbolnavirile de orice fel. Despre filtre:

 • Nu exista o regula care sa specifice frecventa de curatare a filtrelor. Acestea se curata ori de cate ori este necesar;
 • Pe langa pericolul de imbolnavire existent, filtrele murdare interfereaza cu capacitatea aparatului de a genera aer rece;
 • Cu toate acestea, se recomanda curatarea filtrelor macar o data pe luna;
 • In mediile care contin foarte mult praf, curatarea filtrelor este recomandata mai des, poate chiar si saptamanal (de exemplu: in tipografii, fabricarea mobilei etc.);
 • La achizitia unui aer conditionat trebuie sa se tina seama de tipul de filtre prevazut, cu precizarea ca exista foarte multe aparate care prezinta filtre cu caracteristici superioare de purificare a aerului.

 

Cat dureaza o procedura de mentenanta?

In functie de nivelul de murdarie si de data ultimei proceduri de intretinere, mentenanta aerului conditionat poate dura de la 30 de minute pana la o ora.

In aceste conditii se intelege de ce procedura de intretinere aer conditionat se face dupa stabilirea unei programari in prealabil. Contacteaza-ne acum pentru a stabili o programare cu unul dintre specialistii nostri!

Video Cum Facem Verificare Freon Aer Conditionat/Completare + Revizie Curatare /Igienizare Profesional, Cele Mai Bune Rezultate Pentru Dvs!

Lista de preturi 2024

Image-WZL447K.jpg
Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue