Service & Reparatii in sectorul 2

firme aer conditionat freon la domiciliu
Sectorul 2

Preturi Service & Reparatii in sectorul 2 Curatare filtre aparate aer conditionat samsung lg whirlpool nordstar gree beko daikin fujitsu vortex haier yamato hitachi Mitsubishi Daewoo, ETC...

Suntem disponibili pentru service reparatii revizie aer conditionat verificare curatare igienizare in Bucuresti sector 2 cartierele Colentina, Iancului, Mosilor, Obor, Pantelimon, Stefan cel Mare, Tei, Vatra Luminoasa.

Reparatia se efectueaza cu scule profesionale dar si pompa pentru vacumarea aparatului de aer conditionat; ceasuri barometrice, pentru verificarea presiunii agentului frigorific, etc.

Cele mai intalnite defecte ale aparatelor de aer conditionat :

  • Unitate interna aer conditionat nu porneste, nu raspunde la telecomanda, posibil defecta placa electronica, telecomanda sau alimentare 220 v aparat.
  • Unitatea exterioara nu porneste, posibil placa electronica defecta, senzor temperatura defect, probleme alimentare la exterior fire topite sau impuscat cablu de comunicare interior-exterior.
  • Aerul conditionat porneste dar nu raceste, ventileaza doar aerul din camera sau baga aer cald de afara, posibil probleme la unitatea de afara sau lipsa freon.
  • Unitatea interna trepideaza sau face zgomot, unitatea externa vibreaza, aceste simptome le au aparatele neintretinute cu lipsa freon sau uzura prea mare, multe ore de functionare.
  • A fost blocul reabilitat termic, aerul conditionat a fost demontat si remontat de asa zisi meseriasi, cel mai probabil chear de zugravii si nu mai raceste.Aici este cea mai mare problema pentru ca este o reparatie care necesita multe resurse, verificare tevi daca sunt rupte sau strangulate, refacere inbinare la unitatea exterioara bercuire teava, matisare traseu s.a.m.d.
  • Pica apa din unitatea interna.Aceasta problema se datoreaza cel mai probabil din cauza ca aparatul este are furtunul de scurgere si tavita de condens infundata, se recomanda revizie curatare igienizare desfundare.
  • Indiferent de problema pe care o aveti, daca se ragaseste in lista de mai sus sau nu, ne puteti contacta pentru un ajutor de service reparatie revizie curatare aparat aer conditionat in Bucuresti sector 2.
CEA MAI NOUA OFERTA :

CURATARE FILTRE + COMPLETARE CU FREON LA 300 LEI CU DEPLASARE INCLUSA!

Tip de serviciuPretInfo
1 Reparatii aer conditionat300 LEISchimbare senzor de temperatura, condensator pornire, etc…
2 Incarcare Freon AC 9.000-12.000 BTU300 LEIPretul este valabil pentru aerul conditionat de locuinta, casa, apartament, 9.000-12.000 btu
3 Reparatie aer conditionat + incarcare freon dupa reabilitare termica bloc400 LEIOferta speciala pentru remediere pierdere freon dupa ce sa demontat unitatea exterioara, sa remontat la loc si scapa freon pe la inbinari/berc robineti unitate exterioara + reincarcare freon/umplere.
4 CURATARE FILTRE + COMPLETARE CU FREON SI DEPLASARE INCLUSA!300 LEIServiciu recomandat o data la 2-3 ani pentru aparatele care mai racesc dar foarte greu adica nu la fel de bine ca un aparat nou curatat si plin cu freon care sufla cu 5 grade!
5 Matisare/Shimbare izolatie traseu unitate exerioara100 LEI/metru liniarDesi nu recomand acest serviciu, adica a se da cu banda alba pe afara tevile care duc la unitatea exterioara deoarece este periculos si nu are nici un efect tehnic, decat estetic(se vede frumos alb), pentru doritori pretul este 100/lei pe metru in limita in care ajung din casa!
6 Pica apa din aerul conditionat350 LEIMotivele pot fi diverse, revolvarea este una complexa, presupune revizie generala, curatare igienizare, spalare tavita condens, furtun condens, completare cu freon.
7 Telecomanda universala cu setare si livrare150 LEIAvem pe stoc 3 modele de telecomenzi universale aer conditionat, ne deplasam pentru setare si livrare.

Ne deplasam in urmatoarele cartiere  din sectorul dvs.

Reparatii aer conditionat sector 2 Colentina, Iancului, Mosilor, Obor, Pantelimon, Stefan cel Mare, Tei, Vatra Luminoasa, revizie curatare igienizare incarcare freon.

Asiguram reparatii si service in cel mai scurt timp de la contactare!

VIDEO Cum efectuez verificare freon aparat aer conditionat, incarcare - completare freon Profesional, apasa buton play

Call Now Button
Image-WZL447K.jpg
Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue