Service & Reparatii in sectorul 2

firme aer conditionat freon la domiciliu
Sectorul 2

Preturi Service & Reparatii in sectorul 2 Curatare filtre aparate aer conditionat samsung lg whirlpool nordstar gree beko daikin fujitsu vortex haier yamato hitachi Mitsubishi Daewoo, ETC...

Suntem disponibili pentru service reparatii revizie aer conditionat verificare curatare igienizare in Bucuresti sector 2 cartierele Colentina, Iancului, Mosilor, Obor, Pantelimon, Stefan cel Mare, Tei, Vatra Luminoasa.

Reparatia se efectueaza cu scule profesionale dar si pompa pentru vacumarea aparatului de aer conditionat; ceasuri barometrice, pentru verificarea presiunii agentului frigorific, etc.

Cele mai intalnite defecte ale aparatelor de aer conditionat :

  • Unitate interna aer conditionat nu porneste, nu raspunde la telecomanda, posibil defecta placa electronica, telecomanda sau alimentare 220 v aparat.
  • Unitatea exterioara nu porneste, posibil placa electronica defecta, senzor temperatura defect, probleme alimentare la exterior fire topite sau impuscat cablu de comunicare interior-exterior.
  • Aerul conditionat porneste dar nu raceste, ventileaza doar aerul din camera sau baga aer cald de afara, posibil probleme la unitatea de afara sau lipsa freon.
  • Unitatea interna trepideaza sau face zgomot, unitatea externa vibreaza, aceste simptome le au aparatele neintretinute cu lipsa freon sau uzura prea mare, multe ore de functionare.
  • A fost blocul reabilitat termic, aerul conditionat a fost demontat si remontat de asa zisi meseriasi, cel mai probabil chear de zugravii si nu mai raceste.Aici este cea mai mare problema pentru ca este o reparatie care necesita multe resurse, verificare tevi daca sunt rupte sau strangulate, refacere inbinare la unitatea exterioara bercuire teava, matisare traseu s.a.m.d.
  • Pica apa din unitatea interna.Aceasta problema se datoreaza cel mai probabil din cauza ca aparatul este are furtunul de scurgere si tavita de condens infundata, se recomanda revizie curatare igienizare desfundare.
  • Indiferent de problema pe care o aveti, daca se ragaseste in lista de mai sus sau nu, ne puteti contacta pentru un ajutor de service reparatie revizie curatare aparat aer conditionat in Bucuresti sector 2.
CEA MAI NOUA OFERTA :

CURATARE FILTRE + COMPLETARE CU FREON LA 300 LEI CU DEPLASARE INCLUSA!

Tarife reparatii aparate de aer conditionat

Lista Preturi Reparatii  Aparate Aer Conditionat
Nr.Crt. Denumirea Interventiei Pret Unitar
# Incarcare freon aer conditionat  250 Ron
1 Inlocurire capacitor pornire compresor de la 250 ron
2 Inlocuire capacitor pornire motor ventilator de la 250 ron
3 Inlocuire motor ventilator U.E. de la 450ron
4 Inlocuire placa electronica de la 450 ron
5 Inlocuire motor ventilator U.I. de la 400 ron
6 Remediere defectiune placa electronica la U.I. de la 350 ron
7 Remediere defectiune placa electronica la U.E. de la 450 ron
8 Inlocurie senzor temperatura(termistor) 250 ron
9 Inlocuire senzor presiune 350 ron
10 Inlocuire fotocelula U.I. de la 250 ron
11 Inlocuire transmitator inflarosu telecomanda aparat aer conditionat de la 150 ron
12 Inlocuire transformator alimentare aparat aer conditionatU.I. de la 250 ron
13 Inlocuire motor turbina aparat aer conditionat U.I. de la 350 ron
14 Inlocuire motor baleaj de la 250 ron

Ne deplasam in urmatoarele cartiere  din sectorul dvs.

Reparatii aer conditionat sector 2 Colentina, Iancului, Mosilor, Obor, Pantelimon, Stefan cel Mare, Tei, Vatra Luminoasa, revizie curatare igienizare incarcare freon.

Asiguram reparatii si service in cel mai scurt timp de la contactare!

Video Cum Facem Verificare Freon Aer Conditionat/Completare + Revizie Curatare /Igienizare Profesional, Cele Mai Bune Rezultate Pentru Dvs!

Image-WZL447K.jpg
Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue
Call Now Button