<style>.lazy{display:none}</style>Revizie aparate aer conditionat curatare igienizare reparatii sector 2

Service & Reparatii in sectorul 2

firme aer conditionat freon la domiciliu
Sectorul 2

Preturi Service & Reparatii in sectorul 2 Curatare filtre aparate aer conditionat samsung lg whirlpool nordstar gree beko daikin fujitsu vortex haier yamato hitachi Mitsubishi Daewoo, ETC...

Suntem disponibili pentru service reparatii revizie aer conditionat verificare curatare igienizare in Bucuresti sector 2 cartierele Colentina, Iancului, Mosilor, Obor, Pantelimon, Stefan cel Mare, Tei, Vatra Luminoasa.

Reparatia se efectueaza cu scule profesionale dar si pompa pentru vacumarea aparatului de aer conditionat; ceasuri barometrice, pentru verificarea presiunii agentului frigorific, etc.

Cele mai intalnite defecte ale aparatelor de aer conditionat :

  • Unitate interna aer conditionat nu porneste, nu raspunde la telecomanda, posibil defecta placa electronica, telecomanda sau alimentare 220 v aparat.
  • Unitatea exterioara nu porneste, posibil placa electronica defecta, senzor temperatura defect, probleme alimentare la exterior fire topite sau impuscat cablu de comunicare interior-exterior.
  • Aerul conditionat porneste dar nu raceste, ventileaza doar aerul din camera sau baga aer cald de afara, posibil probleme la unitatea de afara sau lipsa freon.
  • Unitatea interna trepideaza sau face zgomot, unitatea externa vibreaza, aceste simptome le au aparatele neintretinute cu lipsa freon sau uzura prea mare, multe ore de functionare.
  • A fost blocul reabilitat termic, aerul conditionat a fost demontat si remontat de asa zisi meseriasi, cel mai probabil chear de zugravii si nu mai raceste.Aici este cea mai mare problema pentru ca este o reparatie care necesita multe resurse, verificare tevi daca sunt rupte sau strangulate, refacere inbinare la unitatea exterioara bercuire teava, matisare traseu s.a.m.d.
  • Pica apa din unitatea interna.Aceasta problema se datoreaza cel mai probabil din cauza ca aparatul este are furtunul de scurgere si tavita de condens infundata, se recomanda revizie curatare igienizare desfundare.
  • Indiferent de problema pe care o aveti, daca se ragaseste in lista de mai sus sau nu, ne puteti contacta pentru un ajutor de service reparatie revizie curatare aparat aer conditionat in Bucuresti sector 2.

Ne deplasam in urmatoarele cartiere  din sectorul dvs.

Reparatii aer conditionat sector 2 Colentina, Iancului, Mosilor, Obor, Pantelimon, Stefan cel Mare, Tei, Vatra Luminoasa, revizie curatare igienizare incarcare freon.

Asiguram reparatii si service in cel mai scurt timp de la contactare!

Video Cum Facem Verificare Freon Aer Conditionat/Completare + Revizie Curatare /Igienizare Profesional, Cele Mai Bune Rezultate Pentru Dvs!

Image-WZL447K.jpg
Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue
0764 012 943Optimized with PageSpeed Ninja