Curatare & Igienizare AC

firme aer conditionat freon la domiciliu

Oferta Igienizare si Curatare aer conditionat de apartament.

Curatare filtre aparate aer conditionat samsung lg whirlpool nordstar gree beko daikin fujitsu vortex haier yamato hitachi Mitsubishi Daewoo

In general suntem obisnuiti sa simtim utilitatea sistemului de aer conditionat doar atunci cand temperatura de afara devine caniculara.
Insa sistemul de climatizare trebuie sa ne asigure un confort sporit pe toata perioada anului, sa mentina o umiditate optima a aerului din interiorul habitaclului.
De aceea este foarte important ca sistemul sa functioneze la parametri normali.
Prin pornirea sistemului de aer conditionat odata la 2-3 saptamani permitem lubrifierea acestuia, evitem pierderea etanseitatii , implicit evitam unele cheltuieli nedorite si prelungim durata de viata a sistemului.
Principalele probleme ale sistemului A/C sunt de natura mecanica. In timp refrigerantul isi pierde din calitati. Astfel incepe procesul de coroziune dupa care incep sa apara diverse depuneri pe componentele sistemului care blocheaza fluxul refrigerantului.
Acest lucru duce la supraincalzirea compresorului , apar scurgeri interne si defectarea diverselor componente de sistem.

Operatiile de intretinere pentru auto ar fi urmatoarele:
 • schimbarea filtrului de habitaclu la fiecare revizie, sau cel putin o data pe an (influenteaza calitatea aerului);
 • efectuarea unei revizii a sistemului cel putin o data la 2 ani;
 • efectuarea unui tratament de igienizare a compartimentului pasagerilor pentru a elimina bacteriile si mirosurile neplacute.
Datorita umiditatii aerului care intra in evaporator, stropi de apa se formeaza pe radiatoarele acestuia. Datorita combinatiei de umezeala, aer rece si intuneric acesta devine un mediu propice inmultirii bacteriilor care emana mirosurile neplacute. De fiecare adta cand sistemul de aer conditionat este utilizat, aerul va trece prin acest evaporator si va lua cu el si duce in habitaclu bacteriile si implicit mirosurile.
Tip de serviciu Pret Info
1 Reparatii aer conditionat de la 200 LEI Schimbare senzor de temperatura, condensator pornire, etc…
2 Incarcare Freon AC 9.000-12.000 BTU de la 200 LEI Pretul este valabil pentru aerul conditionat de locuinta, casa, apartament, 9.000-12.000 btu
3 Reparatie aer conditionat + incarcare freon dupa reabilitare termica bloc 400 LEI Oferta speciala pentru remediere pierdere freon dupa ce sa demontat unitatea exterioara, sa remontat la loc si scapa freon pe la inbinari/berc robineti unitate exterioara + reincarcare freon/umplere.
4 CURATARE FILTRE + COMPLETARE CU FREON SI DEPLASARE INCLUSA! 300 LEI Serviciu recomandat o data la 2-3 ani pentru aparatele care mai racesc dar foarte greu adica nu la fel de bine ca un aparat nou curatat si plin cu freon care sufla cu 5 grade!
5 Matisare/Shimbare izolatie traseu unitate exerioara 100 LEI/metru liniar Desi nu recomand acest serviciu, adica a se da cu banda alba pe afara tevile care duc la unitatea exterioara deoarece este periculos si nu are nici un efect tehnic, decat estetic(se vede frumos alb), pentru doritori pretul este 100/lei pe metru in limita in care ajung din casa!
6 Pica apa din aerul conditionat 350 LEI Motivele pot fi diverse, revolvarea este una complexa, presupune revizie generala, curatare igienizare, spalare tavita condens, furtun condens, completare cu freon.
7 Telecomanda universala cu setare si livrare 150 LEI Avem pe stoc 3 modele de telecomenzi universale aer conditionat, ne deplasam pentru setare si livrare.

Prețuri servicii întreținere aer conditionat

Completare Freon

250 Ron
 • kg freon

Igienizare aer condiționat tip split

200 Ron
 • buc

CURATARE FILTRE + COMPLETARE CU FREON LA 300 LEI CU DEPLASARE INCLUSA!

300 Ron
 • buc

Etapele unei incarcari cu freon a instalatiei sunt urmatoarele:

 1. extragerea freonului din instalatie cu ajutorul unui echipament special;
 2. vidarea instalatiei pentru a indeparta uleiul, impuritatile si umezeala (uleiul este colectat intr-un recipient special);
 3. reumplerea instalatiei cu freon si ulei, in cantitatile specificate de producator;
 4. se efectueaza testele de functionare, pentru verificarea parametrilor instalatiei;
 5. efectuarea unui tratament de igienizare.

 

SFATUL NOSTRUL: folositi un echipament profesional care poate detecta in timp util si duce la remedierea eventualelor defectiuni aparute la sistemul A/C.

VIDEO Cum efectuez CURATARE - IGIENIZARE aparat aer conditionat (REVIZIE) eliminare miros urat, apasa buton play

Call Now Button
Image-WZL447K.jpg
Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue