<style>.lazy{display:none}</style>Curatare filtre aparate aer conditionat 9.000 - 12.000 btu miros urat

Curatare & Igienizare aparate aer condiționat

firme aer conditionat freon la domiciliu

Oferta Igienizare si Curatare aer conditionat de apartament.

Curatare filtre aparate aer conditionat samsung lg whirlpool nordstar gree beko daikin fujitsu vortex haier yamato hitachi Mitsubishi Daewoo

In general suntem obisnuiti sa simtim utilitatea sistemului de aer conditionat doar atunci cand temperatura de afara devine caniculara.
Insa sistemul de climatizare trebuie sa ne asigure un confort sporit pe toata perioada anului, sa mentina o umiditate optima a aerului din interiorul habitaclului.
De aceea este foarte important ca sistemul sa functioneze la parametri normali.
Prin pornirea sistemului de aer conditionat odata la 2-3 saptamani permitem lubrifierea acestuia, evitem pierderea etanseitatii , implicit evitam unele cheltuieli nedorite si prelungim durata de viata a sistemului.
Principalele probleme ale sistemului A/C sunt de natura mecanica. In timp refrigerantul isi pierde din calitati. Astfel incepe procesul de coroziune dupa care incep sa apara diverse depuneri pe componentele sistemului care blocheaza fluxul refrigerantului.
Acest lucru duce la supraincalzirea compresorului , apar scurgeri interne si defectarea diverselor componente de sistem.

Operatiile de intretinere pentru auto ar fi urmatoarele:
  • schimbarea filtrului de habitaclu la fiecare revizie, sau cel putin o data pe an (influenteaza calitatea aerului);
  • efectuarea unei revizii a sistemului cel putin o data la 2 ani;
  • efectuarea unui tratament de igienizare a compartimentului pasagerilor pentru a elimina bacteriile si mirosurile neplacute.
Datorita umiditatii aerului care intra in evaporator, stropi de apa se formeaza pe radiatoarele acestuia. Datorita combinatiei de umezeala, aer rece si intuneric acesta devine un mediu propice inmultirii bacteriilor care emana mirosurile neplacute. De fiecare adta cand sistemul de aer conditionat este utilizat, aerul va trece prin acest evaporator si va lua cu el si duce in habitaclu bacteriile si implicit mirosurile.

Etapele unei incarcari cu freon a instalatiei sunt urmatoarele:

  1. extragerea freonului din instalatie cu ajutorul unui echipament special;
  2. vidarea instalatiei pentru a indeparta uleiul, impuritatile si umezeala (uleiul este colectat intr-un recipient special);
  3. reumplerea instalatiei cu freon si ulei, in cantitatile specificate de producator;
  4. se efectueaza testele de functionare, pentru verificarea parametrilor instalatiei;
  5. efectuarea unui tratament de igienizare.

 

SFATUL NOSTRUL: folositi un echipament profesional care poate detecta in timp util si duce la remedierea eventualelor defectiuni aparute la sistemul A/C.

Video Cum Facem Verificare Freon Aer Conditionat/Completare + Revizie Curatare /Igienizare Profesional, Cele Mai Bune Rezultate Pentru Dvs!

Image-WZL447K.jpg
Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue
0764 012 943Optimized with PageSpeed Ninja