<style>.lazy{display:none}</style>Reparatii aer conditionat sector 6 Bucuresti incarcare freon curatare

Service & Reparatii in sectorul 6

firme aer conditionat freon la domiciliu
Sectorul 6

Preturi Service & Reparatii in sectorul 6 Curatare filtre aparate aer conditionat samsung lg whirlpool nordstar gree beko daikin fujitsu vortex haier yamato hitachi Mitsubishi Daewoo

De ce trebuie curatat aparatul de aer conditionat? Sistemul de climatizare dezvolta in interiorul lui un microclimat umed favorabil dezvoltarii bacteriilor si ciupercilor care pot conduce la afectarea sanatatii. Algele si mucilagurile care apar in sistemul de evacuare a condensului genereaza mirosuri neplacute la pornirea echipamentelor de aer conditionat. Alaturi de acestea, praful si alti agenti alergogeni depusi pe filtrele aparatelor, pot altera calitatea aerului respirat.

Aparatele de aer conditionat care au filtrele si radiatoarele murdare ajung sa aiba o eficienta cu peste 50% mai mica, dar consuma la fel de mult energie electica. De asemenea trebuie avut in vedere ca un radiator murdar va solicita mai mult ventilatorul, fapt care va conduce la o durata de viata mai mica a acestuia. Costurile generate de consumul electric al unui aparat de aer conditionat murdar, respectiv pentru repararea echipamentelor ca urmare a unor defectiuni produse de exploatarea acestora in conditii improprii, sunt mult mai mari decat cele implicate de intretinerea lor prin curatare si igienizare.

Ne deplasam in urmatoarele cartiere  din sectorul dvs.

Crângasi, Ghencea, Giulesti, Drumul Taberei, Militari

Asiguram montaj si service in cel mai scurt timp de la contactare!

Video Cum Facem Verificare Freon Aer Conditionat/Completare + Revizie Curatare /Igienizare Profesional, Cele Mai Bune Rezultate Pentru Dvs!

Image-WZL447K.jpg
Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue
0764 012 943Optimized with PageSpeed Ninja